v

Capuccino řezy s lehkou a jemnou chutí. Zamilujete si ji hned po prvním ochutnání!

Pokud jste milovníci capuccina, musíte vyzkoušet tento moučník, který je přímo cappuccinovým pokušením. Jeho příprava je velmi snadná a pochutnáte si na úžasném dezertu, který si Vaše rodina totálně zamiluje. A nejen rodina. Také Vaše návštěvy budou chtít při odchodu recept.

Na tomhle lahodném dezertu si jistě musí pochutnat úplně každý. Chutná totiž vážně dokonale a je báječně lehký a jemný – zamilujete si ho ihned po prvním ochutnání. A nebudete mít nikdo dost.

INGREDIENCE

200 g cukru
5 vaječných žloutků
50 g másla
200 g kakaa
1 lžička prášku na pečení
200 g polohrubé mouky
200 ml mléka
KRÉM
2 vanilkové pudinky v prášku
0, 5 l mléka
½ dl vody
25 dkg másla
20 dkg práškového cukru
1 sáček vanilkového cukru
2 čajové lžičky capuccina
kakao (ozdoba)

POSTUP

Bílky si vyšleháme s cukrem. Smícháme vaječné žloutky, mouku, olej, kakaový prášek a prášek do pečiva. Nakonec přidáme sníh. Vymícháme opatrně do hladka. Rozdělíme na dvě části a každou část pečeme na 38 x 28 cm. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů zhruba 20 minut.
Mezitím uvaříme krém z mléka, vanilkového cukru a pudinků, podle návodů. Máslo vymícháme s cukrem. Když se pudinky ochladí, přidáme vymíchané máslo. Vymícháme a nakonec přidáme vodu smíchanou s cappuccinem.
Když jsou pláty studené, navrstvíme na první plát krém. Přiklopíme plátem druhým a zase dáme krém. Zasypeme kakaem a dáme chladit do druhého dne.
Sdílejte tenhle fantastický recept na capuccino řezy i s Vašimi přáteli! Určitě si na nich také pochutnají!

Nezapomeňte nás podpořit kliknutím na LIKE 

Sdílet

Autor: admin

7 dní – 7 sklenic: Jedna z vůbec nejúčinnějších metod, která spaluje břišní tuk!

Nejmenší holčička na světě neměla po porodu přežít. Ukázala ale nesmírnou sílu žít