v

Cuketový salát s těstovinami, houbami a luxusní hořčicovou zálivkou!

Pokud jste si i vy letos donesli z lesa pořádné úlovky v podobě hub, můžete je využít v přípravě tohoto receptu. Doplnit jej můžete také cuketou z vlastní zahrádky, které se letos urodilo opravdu mnoho.

Tento pokrm je vhodný jako oběd, nebo lehká večeře, protože jeho příprava sestává pouze z pár jednoduchých kroků.

Složení:

5 větších hub
3 kusy cukety
1 cibulka
500 g fusilli těstovin
sůl, pepř, petržel
olej
1 dl smetany na vaření
2 lžičky hořčice
2 lžíce škrobu
Příprava:

Cibule a houby se nasekají a cuketa se nakrájí na kroužky bez loupání.

Opečeme cibuli s trochu oleje, přidáme houby a cuketu, pak dochutíme se solí, pepřem a kořením, přidáme petržel. Pokud zelenina nepustí dost šťávy, podlijeme vodou.

Těstoviny uvaříme podle návodu. Do zeleninové směsi přidáme smetanu, škrob a hořčici, povaříme cca 10 minut a vmícháme těstoviny.

Autor: admin

Makový krémový koláč: Zamiluje si ho celá Vaše rodina – chutná vážně fantasticky!

Recept na unikátní přírodní nápoj na krevní tlak, cukrovku a hubnutí