v

Domácí Pali paštika: Po ochutnání již nebudete chtít jinou.

Ačkoliv se dají v obchodě koupit vcelku chutné a kvalitní paštiky, budete s námi jistě souhlasit, že není nad domácí výrobu a u paštik to platí dvojnásob. A věřte, že po ochutnání té naší už žádnou jinou nikdy nebudete chtít.

INGREDIENCE

Feferonky dle chuti

Hořčice 3 lžíce

1/2 lžičky mletého pepře

Domácí vegeta 2 lžičky

1/2 prosátého deka

Česnek 4 stroužky

Bůček 750 g

0,5 kg cibule

Rajčata 1 kg

POSTUP PŘÍPRAVY

1.Papriku, cibuli a česnek očistěte a společně s rajčaty nakrájejte. Na menší kousky nakrájejte i maso.2.Následně všechny ingredience umelte na mlýnku, přidejte vegetu, deko a tuto směs dejte do hrnce.3.Důkladně promíchanou směs vařte přibližně hodinku a půl za občasného míchání. Jakmile se směs dovaří, tyčovým mixérem ji ještě promixujte a vložte do uzavíratelných čistých skleněných nádob.4.Nyní na řadu přichází sterilizování – dno plechu vystelte novinami, nalijte do něj vroucí vodu, vyskládejte skleněné nádoby s paštikou a v troubě vyhřáté na 200°C sterilizujte přibližně 20 – 25 minut


Autor: admin

Mladý pár si splnil dlouhodobý sen, když si pořídil klasický mobilní domek

Wow! Nejhezčí kuchyně, které jsem kdy viděla! Všechny jsou stylově úplně jiné, ale přesto všechny krásné.. co říkáte?