v ,

I VY POUŽÍVÁTE PEČÍCÍ PAPÍR ŠPATNĚ? STAČÍ UDĚLAT 2 MALÉ ZMĚNY A KOLÁČE BUDOU MNOHEM CHUTNĚJŠÍ

Pokud se na papír spoléháte často, určitě se vám už stalo, že se připálil a věru to bylo cítit i na zákuscích. Nebo se část koláče na papír přece jen přilepila. Případně předpokládaný čas pečení dávno uplynul a koláč byl stále polosyrový …Příště sáhněte po těchto tricích, váš pamlsek bude chutnější a dokonce se upeče za kratší čas!

Co byste měli udělat jinak?

První krok:

Papír na pečení nedávejte na suchý plech. Předtím ho trochu navlhčete. Pomáhá to udržet správnou teplotu a zkrátí se i doba pečení.Druhý krok: Papír na pečení dávejte na plech tak, že ho předtím pořádně pokrčíte, narovnáte a až poté jej uložíte na navlhčený plech.