v

Jablečno-skořicové croissanty bez kynutí s velmi jemnou chutí!

Croissant je velmi oblíbený druh sladkého pečiva, který k nám přicestoval z Francie. Možná proto má mnoho z nás pochybnosti o správné výslovnosti jeho názvu. Jak má chutnat však víme všichni.

Možná se domníváte, že příprava tohoto křehkého pečiva musí být velmi náročná, ale opak je pravdou. Připravte si tuto snadnou verzi s vynikající jablečnou náplní, kterou si zamilujete na první kousnutí!

Složení

  • 500 g mouky
  • 250 g margarínu
  • 50 g cukru
  • půl lžičky mleté ​​skořice
  • 1 žloutek
  • 100 ml mléka
  • špetka soli

Složení náplně

  • 1 kg jablek
  • 100 g cukru
  • 1-2 lžičky mleté ​​skořice (dle chuti)

Postup přípravy najdete na druhé stránce…

Autor: admin

Důvody, proč by děti neměli používat mobily a tablety.

Pokud uvidíte ženu, která má černou tečku na dlani okamžitě zavolejte policii! Proč?