v

Jablečno-skořicové croissanty bez kynutí s velmi jemnou chutí!

Příprava

Smíchejte mouku s máslem a zbylými přísadami, dobře prohněťte těsto a nechte jej zakryté odpočívat 40 minut. Jablka oloupejte a nastrouhejte, nechte několik minut stát a poté vymačkejte šťávu. Přidejte cukr, skořici a několik minut mírně zahřejte, poté nechte vychladnout. Těsto vyválejte na pomoučené ploše a rozkrájejte jej na trojúhelníky. Doprostřed každého z nich dejte trošku náplně a zabalte croissanty. Trochu je ohněte do typicky zaobleného tvaru a vyskládejte je na plech s malými rozestupy. Pečte 30 minut při 200 stupních a před podáváním zasypejte práškovým cukrem

Zdroj:milujemerecepty.cz

Autor: admin

Důvody, proč by děti neměli používat mobily a tablety.

Pokud uvidíte ženu, která má černou tečku na dlani okamžitě zavolejte policii! Proč?