v

Nejchutnější pochoutka na světě: Křehké trubičky plněné fantastickým krémem !

Lahodné trubičky jsou tak jemné a chutné, že mizí ze stolu rychlostí blesku !

potřebujeme:

kovové rolky (formičky)

Na těsto:

270 g hladké mouky

130 g zakysané smetany

125 g másla

špetku soli

Na krém:

3 žloutky

100 g krystalového cukru

250 ml mléka

2 PL kukuřičného škrobu

100 g másla

10 g vanilkového cukru

postup:

Do hrnce nalijeme mléko, přidáme cukr, vanilkový cukr, žloutky, kukuřičný škrob a důkladně promícháme metličkou. Za stálého míchání uvaříme hustý krém. Potom ho přendáme do misky, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.

Mezitím si připravíme těsto. Do mísy nasypeme mouku, přidáme změklé máslo nakrájené na menší kousky, špetku soli a trochu vypracujeme. Potom přidáme kysanou smetanu, promícháme a rukou vypracujeme hladké těsto. Vložíme ho do mikrotenového sáčku a necháme odpočívat asi 30 minut.
Těsto si přendáme na pomoučený pracovní desku a vyválíme na tloušťku asi 2 mm. Potom ho nakrájíme na proužky o šířce 2 cm a navíjíme je na kovové rolky.
Takto připravené trubičky ukládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem. Vložíme do předehřáté trouby při teplotě 200 ° C a pečeme do zlatohněda. Potom vyjmeme a opatrně vyjmeme z každé trubičky kovovou rolku.
Máslo si vložíme do misky a vyšleháme ho do pěny. Máslo pak po částech zašleháme do vychladlého krému.

Krém pak přendáme do zdobícího sáčku a plníme jím trubičky. Hotovo, můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD 

Autor: admin

Vyzkoušejte 3 triky, které vám usnadní se během několika sekund zbavit zamrzlého čelního skla

Zavraždil svou rodinu včetně dětí, pak podpálil dům a zabil se!