v

Nejjemnější koláč připravený z 200 g tvarohu a 4 vajec!

Každý kousek tohoto jemného dezertu v ústech přímo taje jako sněhová vločka. Úžasná tvarohová chuť a piškot dělají dort neodolatelným. Je neuvěřitelně lehký a svěží. Zamilujete si ho hned po prvním vyzkoušení a už od něj neupustíte.

Příprava je velmi rychlá a nenáročná. Zvládne jí úplně každý během chvilky!

Ingredience

– 120 g hladké mouky
– 4 vejce
– 120 cukru
– 1 vanilkový cukr
– 1 prášek do pečiva
– Špetka soli
– Kakao na posypání

 

Krém
– 250 g tvarohu
– 120 g cukru
– 250 ml smetany
– 1 vanilkový cukr


Postup

1)Vyšlehejte si vejce s cukrem.

 2)Mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a špetku soli si

promíchejte zvlášť. Poté postupně přidávejte k pěně z vajec a

cukru.

3)Plech o velikosti 20×30 si vyložte pečícím papírem a trochu

pomažte olejem.

4)Korpus pečte 10 minut na 200 stupňů.

5)Nyní si připravte krém. Smíchejte všechen cukr s tvarohem.

Pak si vyšlehejte zvlášť smetanu. Přidejte smetanu k

tvarohové směsi.

6)Nyní si těsto překrojte v polovině. Můžete se zbavit nevzhledných okrajů.

7)Na jeden piškotový plát naneste vrstvu krému. Přiklopte druhým plátem.

8)Navrstvěte zbytek krému a nožem uhlaďte. Zasypte kakaem

Sdílejte tenhle báječný recept na famózní tvarohový koláč i s vašimi přáteli! Určitě si na něm pochutnají!

Autor: admin

Alžírské palačinky , To musíte vyzkoušet, jsou nádherně nadýchané a chutnají fantasticky

Vzal starý závěs do sprchy a pustil se do práce. Až uvidíte výsledek, budete jen valit oči!