v

Postní Hermelínové bochníky za 10 minut: Jsou tak výborné, že na maso si ani nevzpomenete!

Výborný tip, pokud chcete na oběd pro změnu něco jiného, ​​než masité pokrmy. Je to výborné a jednoduché!

potřebujeme:
2 Hermelíny

2 vejce

100 g šampionů

1 menší cibule

pažitka

1 větší uvařenou bramboru

sůl

Vegeta

sladká paprika

strouhanka, hrubá mouka

Na těstíčko:

vejce

mléko

postup přípravy najdete na další stránce…

 

hladká mouka

sůl

Olej na smažení

Poznámka: když budete chtít přece jen i masíčko, namísto žampionů můžete přidat nastrouhanou šunku nebo salám.

postup:
Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme najemno nastrouhaný brambor. Ke směsi přidáme nakrájenou cibulku, houby a pažitku.

Přidáme vejce, sůl, vegetu, papriku a promícháme.

Přidáme trochu strouhanky a mouky, abychom ze směsi mohli formovat jednotlivé bochánky – ne však příliš hrubé.

Uděláme klasickým těstíčko z vajíčka, mléka a hladké múky- Přidáme sůl a v těstíčku obalujeme bochánky a hned a smažíme v rozpáleném oleji.

Dáme na ubrousek odsát přebytečný tuk.

Podáváme s přílohou podle chuti.

Přejeme vám dobrou chuť! 

Autor: admin

Komentáře

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Načítání…

0

Výborný tip na domácí jídlo, které připravíte jen z několika přísad, které máte určitě doma.

Nejlepší smetanové řezy bez pečení: Když se naučíte tento krém ze Salka, už nikdy nebudete váhat, čímž plnit zákusky a domácí dezerty!