v

Rajčat na zimu pro lenivé: žádné nálevy nedělám a zvládne to i ten, kdo nikdy nezavářel!

Pod maso, na omáčky i jako přílohu k obědu. Je to opravdu perfektní nápad a dělám to takto každé léto.
Potřebujeme: domácí rajčata , mořskou nebo obyčejnou sůl

postup:

Rajčátka si klasicky omyjeme a nakrájíme (bubáky můžeme odříznout, ale pokud se vám nechce, netřeba). Potom pořádně vtlačíme do čistých pohárků na zavařování. Do pohárků nalijeme šťávu, kterou rajčátka pustily, když jsme je krájely. Do každé sklenice dáme na vrch lžičku soli a zavřeme. Sterilizujeme jako klasické zavařeniny, v hrnci s vodou, nebo jen v páře. Stačí 15 minut.
Uchováváme Jako klasické zavařeniny, v komoře.
Přeji Vám dobrou chuť!

Autor: admin

Jak si přirozenou cestou vyléčit ochablé víčka? Výsledky vás ohromí! Toto můžete dělat doma i vy

Tuto pokojovou rostlinku by měl mít doma každý: Nemusíte ji kupovat, stačí 1 list a takto snadno ji rozmnožíte