v

Recept – Mini koláčky – nekynuté a na jazýčku se rozplývající

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

140g másla
140g sádla
420g hladká mouka
50g droždí
15pl vlažného mléka
2ks žloutek
2pl cukru
POSTUP PŘÍPRAVY:

Máslo i sádlo si necháme změknout při pokojové teplotě. Do mísy si dáme mouku a uděláme si důlek do kterého dáme vlažné mléko. cukr a nadrobíme droždí a počkáme až nám vzejde kvásek. Potom přidáme zbylé suroviny a rukama vypracujeme hladké těsto.

Z těsta děláme koláčky které plníme náplní podle chuti. je jedno jakou si vyberete šimlová, maková, tvarohová, povidlová – prostě takovou jakou máte rádi. pečeme do zlatova přibližně na 170 stupňů. ale každý se raději řiďte svou troubou, protože každá peče jinak.

Po upečení necháme vychladnout a pocukrujeme moučkovým cukrem.

Dobrou chuť

Autor receptu Miroslava Jurásková

Autor: admin

Vědecky potvrzeno: Toto je nejlepší potravina na světě na krevní tlak, infarkt, mrtvici a cholesterol!

Neuvěříte co tahle žena vytvoří ze starého spreje a staré záclony! Geniální nápad