v

Toto dělám vždy na tom největším plechu, jaký doma máme: Od té doby, co jsem vyzkoušela zelné závitky upéct v troubě, je jinak už nedělám, chutnají fantasticky!

Výborný tip, jak připravit klasiku trochu jinak, než jste zvyklí – zelné závitky na plechu chutnají ještě lépe a připravíte je mnohem rychleji. Zkuste, nebudete litovat!

 

Co budeme potřebovat:

  • 500 g mletého masa

  • 150 g uvařené rýže

  • 1 cibuli nakrájenou nadrobno

  • Mletou sladkou papriku

  • 1-2 lžíce vepřového sádla

  • Sůl, vegetu, pepř

  • 1 stroužek česneku (prolisovaný)

  • 2 lžíce protlaku

Na zelí:

  • 1 zelí

  • 1 lžíci maslo

  • 1 cibuli nakrájenou nadrobno

  • 2-3 lžíce přetlaku

  • 500 g kysaného zelí

  • Sůl, pepř

Na zálivku:

  • Vodu ve které jsme vařili zelí

  • 1 rajčinvý přetlak

  • sůl a pepř

  • kmín

Postup přípravy najdete na druhé stránce…

Autor: admin

Sbohem drahé léky: Od bolesti kolen vám hned spolehlivě uleví tyto přírodní látky

Za málo peněz hodně muziky: Místo předražené chemie dejte do mísy tento levný zázrak!